کشمش قرمز

بازدید : 1020   |      

کد محصول : 0016

کشمش حاصل خشک کردن میوه درخت انگور می باشد که دارای مواد مغذی زیادی برای بدن می باشد ، کشمش دارای آهن ، پتاسیم ، کلسیم و ویتامین های گروه ب می باشد


کشمش حاصل خشک کردن میوه درخت انگور می باشد که دارای مواد مغذی زیادی برای بدن می باشد ، کشمش دارای آهن ، پتاسیم ، کلسیم و ویتامین های گروه ب می باشد. کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و از تخریب سلولی جلوگیری می کند. کشمش مصرف کنید تا سستی از بدن شما خارج شود و آب اضافی بدن شما خارج شود. کشمش باعث خوشبو شدن دهان می شود.

میوه‌ی کوچکی است که حاوی مزایای سلامتی فراوانی می‌باشد. کشمش توانایی افزایش میل جنسی و تحریک اسپرم را دارد و علاوه بر این برای درمان اختلال نعوظ نیز توصیه می‌شود. مصرف کشمش، نفخ معده را که پس از خوردن مواد غذایی سنگین ایجاد می‌شود کاهش می‌دهد. به افرادی که از کم‌خونی رنج می‌برند و در تولید گلبول‌های قرمز خون خود با مشکل مواجه هستند، توصیه می‌شود کشمش را به رژیم غذایی خود اضافه کنند. علاوه بر این مصرف آن برای زنان باردار مفید است، زیرا باعث مقاومت در برابر عفونت و تب می‌شود. اگر به‌طور منظم از کشمش استفاده کنید، به‌ندرت به سرماخوردگی مبتلا می‌شوید. از طرفی کشمش به دلیل میزان بالای کربوهیدرات‌ها، دارای انرژی فراوانی است و بعلاوه باعث رشد مو و جلوگیری از ریزش مو می‌شود.

کشمش پلویی قرمز منبعی سرشار از انرژی، مواد معدنی و الکترولیت‌ها است. جالب است بدانید که کشمش حاوی فیبر رژیمی بیشتری نسبت به انگور است و به‌عنوان یک ملین طبیعی شناخته می‌شود. در ادامه‌ی این مقاله به بررسی برخی مزیت‌های سلامتی کشمش پلویی قرمز می‌پردازیم.

1.         ملین طبیعی

کشمش‌ها در ترکیبات خود حاوی میزان بالایی فیبر رژیمی هستند و بر همین اساس برای تسهیل فعالیت روده بسیار مفید می‌باشند. اگر از یبوست مزمن رنج می‌برید، توصیه می‌شود کشمش را در رژیم غذایی روزانه‌ی خود مصرف کنید، البته مصرف آن قبل از خواب شب، بهترین عملکرد را برای شما به ارمغان می‌آورد. بهبود عملکرد روده‌ها، احتمال ابتلا به سرطان کولون را کاهش می‌دهد.

2.        رفع نفخ و اسیدیته

کشمش پلویی قرمز حاوی مقادیر بالایی از پتاسیم و منیزیم است و به همین دلیل برای کاهش اسیدیته‌ی معده مفید می‌باشد. علاوه بر این موجب کاهش احساس نفخ نیز می‌شود. استفاده‌ی روزانه از کشمش تأثیری به‌مراتب بیشتر از آنتی‌اسیدهایی دارد که از داروخانه‌ها گرفته می‌شوند. کشمش، سطح سمی خون که منجر به حالت گاز و نفخ می‌شود را کاهش می‌دهد و به همین دلیل باعث نابودی جوش‌ها و بیماری‌های پوستی نیز می‌شود.

3.       پیشگیری از کم‌خونی

کشمش پلویی قرمز حاوی مقدار فراوانی ویتامین‌ و آهن است که در کاهش کم‌خونی مفید می‌باشند. از طرفی مس موجود در ترکیبات کشمش باعث تولید سلول‌های قرمز خون می‌شود. مصرف منظم کشمش می‌تواند در بهبود زخم‌ مؤثر باشد و در هنگام زخم شدن بدن، لخته شدن خون را تسریع می‌بخشد.

4.        سرشار از آنتی‌اکسیدان

کشمش پلویی قرمز به دلیل سطح بالایی از فیتوکمیک‌های فنولی، دارای خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی هستند. آنتی‌اکسیدان‌های پلی فنول مانند کاتچین‌ها به میزان زیادی در ترکیبات کشمش وجود دارد و این در پیشگیری از سرطان‌هایی که حاصل عملکرد رادیکال‌های آزاد می‌باشد، کمک می‌کند. علاوه بر این پیشگیری از فعالیت رادیکال‌های آزاد،‌ به‌سلامت چشم‌ها و بهبود بینایی کمک می‌کند. از طرفی آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کشمش از عفونت‌های ویروسی و باکتریایی مانند تب و سرماخوردگی، جلوگیری می‌کند.