کشمش آفتابی

بازدید : 1031   |      

کد محصول : 0015

کشمش آفتابی به میوه گفته می شود که از انواع مختلف انگورهایی رسیده تولید می شود، به صورتی که انگور را به طور مستقیم در زیر آفتاب و بدون هیچ افزودنی به آن پهن می کنند تا خشک شود و بر اثر خشک شدن به رنگ قهوه ای در می آید.


کشمش آفتابی به میوه گفته می شود که از انواع مختلف انگورهایی رسیده تولید می شود، به صورتی که انگور را به طور مستقیم در زیر آفتاب و بدون هیچ افزودنی به آن پهن می کنند تا خشک شود و بر اثر خشک شدن به رنگ قهوه ای در می آید.

یکی از بهترین کشمش های که میتوان از میان انواع کشمش ها به آن اشاره کرد کشمش بی دانه می باشد که دارای ویتامین D و هورمون استروژن می باشد که برای بدن بسیار مفید است.و همچنین استفاده از کشمش نه تنها که باعث خرابی دندان ها نمیشود بلکه برای سلامتی لثه و دندان ها بسیار مفید می باشد.

کشمش آفتابی دارای مواد می باشد برای بدن خیلی مفید می باشد که این مواد عبارت اندز: آهن، کلسیم، مس منیزیم، منگنز، فلوراید و روی می باشد. مس و منگنز از کوفاکتور های مهم در آنزیم های موثر آنتی اکسیدانی از جمله سوپراکسید دیسموتاز می باشد. در کارتن هایی در داخل کیسه های تلسکوپی پلی اتیلنی آبی رنگ بهداشتی بسته بندی می گردد.در جای خشک وخنک نگهداری شود.

خواص های کشمش آفتابی :

آنتی اکسیدان که در کشمش وجود دارد باعث جلوگیری از پیری و بیماری های حاصله از آن میشود.

کشمش یکی از میوه های خشکباری است که در طول تمام سال یافت می شود. از نظر غذایی یکی از بهترین غذاهایی می باشد که داری چربی و سیدم کم می باشد و ویتامین بیشتر برای بدن می باشد.

برای جلوگیری از پوکی استخوان ها خوردن کشمش بسیار مفید است کشمش نه تنها از پوکی استخوان ها جلوگیری می کند بلکه برای سلامتی استخوان های بدن نقش مهمی دارد.

کشمش آفتابی دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که این خاصیت برای جلوگیری تخریب سلولی بسیار مفید می باشد.

کشمش یک منبع بسیار مهم برای تامین ویتامین D بدن و هورمون استروژن می باشد.

استفاده از کشمش باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.

یکی از بهترین منبع ویتامین های بدن استفاده از کشمش می باشد که ویتامین های موجود در کشمش پتاسیم، آهن، ویتامین B، کلسیم می باشد.

کشمش دارای مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد.