پسته سفید نوق

بازدید : 1059   |      

کد محصول : 0026

پسته سفید نوق یکی از پسته های قدیمی رفسنجان است و مخصوصا در منطقه نوق که آب و هوای گرمتری نسبت به رفسنجان دارد، گسترش بیشتری یافته است


پسته سفید نوق یکی از پسته های قدیمی رفسنجان است و مخصوصا در منطقه نوق که آب و هوای گرمتری نسبت به رفسنجان دارد، گسترش بیشتری یافته است. میوه این رقم بادامی شکل است و از ارقام زودگل و دیررس به شمار می آید. زمان برداشت پسته سفید نوق، دهه سوم شهریور ماه است.

فیبر موجود در پسته به هضم و پیشگیری از یبوست کمک می‌‌کند. باکتری‌های روده فیبر را تخمیر کرده و اسیدهای چرب با زنجیره‌ی کوتاه تولید می‌کنند که خواص مختلفی برای سلامتی دارند.

پسته یک منبع خوب پروتئین و انرژی برای نوزادان و کودکان محسوب می شود.

پسته منبع خوبی از ویتامین های ضروری مانند ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانوتنیک اسید، ویتامین B6، فولات، ویتامین A و ویتامین E می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان مفید هستند.

مقادیر بالای فیبر موجود در پسته برای درمان یبوست در کودکان مفید می باشد.

ویتامین B6 موجود در پسته برای بهبود عملکرد مغز و افزایش هوش کودکان مفید است.

جنین و زنان باردار

مقادیر بالای پروتئین موجود در پسته برای رشد ماهیچه ها و بافت ها در جنین مفید می باشد.

آنتی اکسیدان های موجود در پسته از جمله پلی فنل ها، ویتامین E و کاروتن ها به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار کمک می کند.

مقادیر بالای مس موجود در پسته باعث افزایش تولید گلبول قرمز خون شده و به درمان کم خونی در دوران بارداری کمک می کند.

ویتامین های A و E موجود در پسته برای پیشگیری از عفونت در دوران بارداری مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در پسته از یبوست در زنان باردار جلوگیری می کند.

اسید چرب امگا 3 موجود در مغز پسته باعث رشد مغز جنین می شود.

 _ با توجه به تحقیقات انجام شده توسط آلدمیر و همکارانش پسته بر روی قدرت جنسی در مردان تاثیر می گذارد.

مطالعات نشان داده که افرادی که برای سه هفته روزانه حدود 100 گرم پسته مصرف کردند، جریان خون در آلت تناسلی افزایش یافته و عملکرد نعوظ در آن ها بهبود یافته است.

 _ شواهد نشان می دهد که پسته حاوی کالری کم و پروتئین بالا بوده و به عنوان یک میان وعده ایده آل برای افرادی است که رژیم دارند.

مقادیر بالای فیبر موجود در پسته باعث کاهش اشتها شده و به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند، همچنین  یکی دیگر از عواملی که باعث کاهش وزن می شود این است که محتوای چربی پسته کاملا جذب نمی شود.

در یک برنامه 12 هفته ای کاهش وزن، کسانی که 53 گرم پسته را به عنوان یک میان وعده در بعد از ظهر مصرف کردند، شاخص توده بدنی در آن ها کاهش یافته بود.