پسته شاه پسند دامغان

بازدید : 1926   |      

کد محصول : 0028

این پسته از گونه‌های بومی دامغان بوده و از خانواده پسته احمدآقایی می‌باشد. جالب است بدانید درخت پسته عباسعلی دامغان اولین بار توسط دانشگاه کمبریج انگلستان مورد بررسی قرار گرفت و در سال 1370 نهال اصلاح نژاد شده آن وارد بازار شد.


این پسته از گونه‌های بومی دامغان بوده و از خانواده پسته احمدآقایی می‌باشد. جالب است بدانید درخت پسته عباسعلی دامغان اولین بار توسط دانشگاه کمبریج انگلستان مورد بررسی قرار گرفت و در سال 1370 نهال اصلاح نژاد شده آن وارد بازار شد.
این پسته منبع غنی بسیاری از مواد معدنی است و طعم و مزه بسیار لذیذی دارد. دلیل این طعم دلنشین چربی بسیار بالا در کنار شیرین بودن مغز آن است؛ چیزی که در بیشتر ارقام پسته دامغان شاهد آن هستیم. پسته عباسعلی از نظر درجه خندانی دارای رتبه خوبی است و قیمت آن نیز به نسبت سایر ارقام پسته بسیار مناسب است و این عوامل باعث شده یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آجیل عید و یلدا باشد. 

مطالعات به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف پسته منجر به کاهش سطح گلوکز خون می‌شود. پسته همچنین سطح پپتید ۱ را افزایش می‌دهد که هورمونی است که سطح گلوکز را در افراد مبتلا به دیابت تنظیم می‌کند. یک مطالعه‌ی ایرانی به این نتیجه رسید که مصرف پسته اثرات مثبتی روی فشار خون، التهاب و اضافه وزن افراد مبتلا به دیابت دارد.

 پسته در مقایسه با دیگر آجیل ها، مقدار کمی کالری دارد. بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع می باشد. چربی یک منبع انرژی می باشد و کمک به جذب ویتامین های A, E, D و K می کند. پس پسته از آن جایی که دارای چربی می باشد، این امر مهم را نیز انجام می دهد.

 یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی می باشد.

پسته از آنجایی که دارای مقدار زیادی چربی غیراشباع و پروتئین می باشد، لذا نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.

 پسته دارای مقدار زیادی فیبر می باشد. فیبر به هضم مواد غذایی کمک می کند، کلسترول و قند خون را تنظیم می کند.

پسته در بین گروه آجیل ها، یکی از بهترین منابع پتاسیم می باشد. پتاسیم ۱ عدد پسته برابر پتاسیم ۱ عدد پرتقال است. مقدار پتاسیم در ۲ عدد پسته بیشتر از ۱ عدد موز می باشد. پتاسیم موجود در پسته، به تعادل مایعات بدن کمک می کند، ضربان قلب را تنظیم می کند و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید می باشد.